štvrtok, apríla 19, 2007

19.4.

Dnes ma Matko narodeniny. 24 :-)tak Matko vsetko najlepsie :-)ale zaroven mi je dost nanic. Preco? nemozem povedat, ze neviem, viem... len uz nevladzem... Mirka a Lenka.... su to dve baby, ktore mam strasne rada. Ktore mi velmi lezia na srdci. Su to baby, s ktorymi dost vela casu v poslednych dnoch travim.... ale zaroven posledne dni vobec...neviem co sa deje, neviem kde nastala chyba...ale viem, ze toto tu si budu urcite citat.... tedaaaaaa duuuuuuuuuuuufam....baby mam vas rada, nech to nieekdy vyzera akokolvek a nech som akokolvek hnusna...ved aj vy ste :-)prepacte mi to... ja sa nechcem hadat, nechcem, aby sme jedna druhej ublizovali...fakt sorry... co bude dalej? budeme chodit okolo seba ako okolo horucej kase?

fotky zo vsetina a z opekacky







Lenka ma asi odstreli :-( co uz, ine fotky som nemala k dosahu ako tie jej z blogu, kedze ani jedna mi este stale nedala fotky co fotili :-( tak aspon nieco tu budem mat. Ta prva fotka kde sme vsetci styria to znamena Janka, Mirka, Matko a ja to bolo na ceste do Vsetina na worship. Potom na dalsej to som ja a Janka a za tym je hned Mino. Vybrali sme sa na velkonocny pondelok na Banu opekat. Lenze matko pozrel trocha iny vlak, taky ktory v Strecne nestal a tym padom sme si trocha predlzili cestu vo Vrutkach sme stravili trocha viac casu. Potom tam je Matko a Radko. Radka som tu este nespominala. Je to Matov strasne dobry kamarat, hra na basgitaru v jeho kapele, taky tichy chlapec :-) kym sa mu jazyk nerozviaze :-) No a potom som tam ja na kare a Mato :-) to ked sme cakali v Hornom Lideci na vlacik, tak sme sa tam fotili jak blbeckovia :-) a ludia vo vedlajsom vlaku sa na nas smiali. No a este Mirka a Betka :-) nase kocice.

este fotky z velkej noci






No, vobec neviem ake bude toto rozmiestnenie fotiek. Ale toto je moj tato.dobre nie? No a toto v okuliaroch to je moja mama a moj brat Miso. Potom tu je Dodko moje krsna, ktore ma 2,5 roka a Adamko, ktory mal nedavno 1rocik :-)
Potom tu je Adamko, ktory ma v ruke moju striekaciu pistol, ktora inac vo velkonocnu nedelu padla, teda bola zlomena, lebo som sa ja, mato, mino, mirka, janka a lenka striekali u nas doma v kuchyni. No a Dodko ma zlomenu ruku, takze aj jeho sadra je zaznamenana :-) No a tito traja na fotke, to je moja mama, moj brat Miso(22) a David(17). NO a na dalsej fotke je vo vrucnom objati Dodko a Adamko pri nasom akvarku na chodbe u mojich rodicov v Lade. NO a este usmiaty Adamko. On mam pocit viac place ako sa smeje ked ja pridem domov, to asi preto, ze je tak velmi zvyknuty na maminu a kym si zvykne, ze som tam ja jeho krsna, tak uz je neskoro a bud odchadzam ja od nich alebo on od nas... Dufam, ze som nanic nezabudla, ak hej, potom pridam :-)