utorok, januára 09, 2007

silvester a fotkove spomienky


Tomas a Zuzka. To je student a jeho byvala p.profesorka :-) on vysoky a ona malicka











A toto je tomasova mamina. Akoze uuuuuzasna zena. Taka asi raz chcem byt. Tak vela mi dala, tak vela som sa od nej naucila. Tetuska dakujeeeem. Jezis je mojim vzorom a vy ste ten druhy....



O 3:30 na novy rok som vyhadzovala z balkona tuto juku. Najprv som ju zrezala a potom vyhodila. Ludia vyhadzuju stromceky, ja juku :-)


Mirka a Tomas. Moji kamarati z dalekeho vychodu. Kedysi sa stazovali, ze ich vobec nemam na tomto blogu. Tak uz vas tu mam a mam vas veeeeelmi rada :-)



No vsetci na silvestra hrali clovece nehnevaj sa, lenze ja a Miruska sme uz nemali panacikov. Tak sme sedeli pri stene a fotili sme sa a smiali... takto to asi vyzeralo


Majka a Betka. To su dve uzasne dievcence. Radost sa na ne pozerat :-)

uzasny clovek

Dnes som v cafe :-) ved kedy som nebola,ze? No ale okrem toho co vsetko sa dialo dnes... Stefan ma 57 rokov, Matko bol dnes doma, ale neidem tu pisat preco ved ti ktori vedia vedia a ti ktori nie, tak co ho poznate sa ho sami spytajte... ale este jedna vec sa stala a to tak, ze do cafe dosiel Vilko Sandor a jeho kamoska Mirka. A to ziena je uzasne. Poznam ju asi 5 hodin dokopy, ale je to veeeelmi mile dievca. Z vychodu :-). Zije v Blave a uz rok ma zdravotne problemy. Ale fakt zdravotne. Ale kto ju vidi, tak by asi nikdy nepovedal, ze tomuto dievcatu nieco je. Herecka je to :-) No ale tak ci tak, stravi niekolko najblizsich dni v Ziline v rukach lekarov a mozno aj u nas doma bude:-) ale to zalezi od nej, ze ako sa rozhodne. Ale ja by som vcelku rada bola, lebo by som ju asi rada spoznala viac :-) No a asi sa mi viac pisat nechce,neni cas lebo treba upratat cafe a tiez... no nabuduce.