sobota, novembra 10, 2007

ranc....moja praca :-)

No povedala som si, ze kym nebudem mat pracu, nic o praci pisat nebudem...ale Pan Boh sa postaral a tak ako som to necakala ja a asi ani nik dalsi, tak uz od stvrtka som na ranci, kde bol campfest, teda konkretne na Svarine pri Kralovej lehote..Preco som tu? lebo v stredu mi zavolala Danka Hrivnakova veduca z CF :-) a ma poprosila, ze ci by som im neprisla pomoct, lebo Mato kuchar je na PN...tak som vo stvrtok rano s Marianom a Milosom teda sla a bola to super cesta :-) a no dosla som a daco navarila a upratovala aj s Adkou Benovou sklady a poupratovali a ked sme uz vecerali, tak ma zavolal Milos s Marianom na pokec do kanclika a teda sa ma spytali, ci by som nechcela na ranci robit a teda ze kde sa ja v tom vidim a citim a som povedala, ze hej :-) a tak oni sa sli este radit a my s Dankou a Adkou sme si este pozreli The Notebook...poplakali sme si a pozerali fotky a kecali sme vela cez ten den :-) no a sla som spat a rano boli ranajky a varila som obed a Adka mi pomahala a upratali sme nejake izby a potom dosiel zamnou Milos, ze mam doniest obciansky, preukaz poistenca, rodny list, zapoctovy atd atd....jednoducho ze pracujem po desiatich rokoch dobrovolnictva v MPK :-) z coho sa naramne tesim a aj ked niektori si myslia, ze je to blbost a odhovarali ma od toho tak ja sa tesim a je mi ctou, ze tu budem robit a hej je toho vela, lebo ako milos povedal, tu sa robi vsetko...takze to neznamena, ze budem len varit, ale ked treba upratat izbu tak upratat, ked treba obsluzit tak to a vsetko sa rozbieha a tesim sa na vikendovky co tu budu a na akcie a na cas s ludmi, co tu robia a na Danku, Danka, BIbku ich deti, Milosa, Luba...no a tyzden budem tu a tyzden v Presove, ked sa odstahujem zo Ziliny ked sa uvolni nas byt v Presove...sice este neviem s kym budem byvat, ale dufam, ze tie dve dievciny co somnou byvat chcu budu :-) a potom este jednu zozenieme....no takze tak nejak....detaily este stale neviem, ale uz tri dni som na ranci....tak ja teda utekam a tesiiiiiiiim sa :-)

3 komentáre:

Marianna Dodeková povedal(a)...

tak toto su uuuuplne zvraty životoooove :-)

Lucia Hrabovcová povedal(a)...

hej Mirik, wuw, miska ma pravdu zvraty a este akeee....
pocuj, mozes odomna pozdravit Mata z kuchyne, ze ma mrzi, ze sme sa nerozlucili ? Budem rada ak mu to povies. Vdaka. A pis co najviac. Uz nemozem za Tebou len tak skocit do cafe...

Mirka povedal(a)...

ahoj lucka...no mata uz asi nepozdravim,lebo mato na ranci uz nerobi...lebo odisiel este skor ako som ja nastupila a budem sa snazit pisat tolko kolko budem moct :-) a zasa na ranci sa nedeje tak vela veci:-)